Gäddfiske i Karlskrona – maj 2018

av | maj 19, 2018

Lördagen den 19 maj ställde vi åter färden till Blekinge och ett nappatag med deras berömda gäddor. Vi var totalt 15 personer med 8 båtar som deltog i aktiviteten. Liksom året innan var vi inkvarterade på Senorens Camping med boendet, då aktiviteten sträckte sig även över söndagen.

Vädret var även denna gång med oss och till det ska läggas ett betydligt bättre fiske än året innan. Flertalet av de fiskande tog ett antal gäddor (men det fanns även någon som inte klarade namnet) där Jim var den som tog hem segern i tävlingen längsta gädda. Detta året blev det 101 cm som noterades för det.

Under lördag kväll var det samling vid grillen där Niklas höll i grilltången och där det perfekt grillade avnjöts tillsammans med Jannes mycket goda potatissallad. Ett stort tack till kockarna!

Niklas lyfte frågan om vi inför 2019 ska kolla på att lägga denna aktiviteten på höstkanten istället, och då på plats där fiske efter både gädda och abborre kan bedrivas. Ett enigt gäng enades om att det kunde vara en trevlig utveckling av denna typen av aktivitet.