Tävlingar i klubb– och kommunmästerskap

Det är då som de stora slagen sker om vilken som ska inneha titeln klubbmästare under det närmaste året.
Kommunmästerskapen är nästan en ännu häftigare uppgörelse, för det är alltid en speciell känsla att sätta vännerna från Lessebo SFK på plats – tycker vi i Spinn.

Under perioden januari-mars då vinterfisket normalt ska kunna bedrivas, är målsättningen att klubbmästerskap i ismete/angel och pimpel ska genomföras. Vi har även ett kommunmästerskap i pimpel som vi också hoppas på ska kunna genomföras då.

Då isläget är så oberäkneligt på våra breddgrader kommer vi att efter hand avisera ovan aktiviteter här på hemsidan och facebook. Det innebär att du måste ha uppsikt på dessa sidor för att ha koll på vilka aktiviteter som är på gång.

De övriga klubb -och kommunmästerskapen som sker under sommarhalvåret, är däremot datumen bestämnda för. De är enligt följande:

Onsdag 22 maj…… Klubb – och kommunmästerskap i mete. Samling kl 17.15 vid stationen.
Söndag 1 sept kl 08.30………Klubbmästerskap i trolling. Samling och start är vid Oxnabbens Båthamn.

Frågor och undringar som gäller ovan tar du med Tobias Nilsson 070-539 7096 eller Roland Hermansson 070-594 0806.

Resultat i Klubb & Kommunmästerskapet 2024

Resultat i pimpel Tack vare det fina isläget gick det då äntligen att arrangera en tävling som gällde klubb -och kommunmästerskap i pimpel. Det var Spinn som stod som arrangör lördagen den 27 januari. Till start kom det totalt en junior och nio seniorer som tävlade i Kommunmästerskapet. Av dessa var det en junior och fem seniorer från SFK Spinn, medan det var fyra seniorer från Lessebo. Klubbmästerskap SFK Spinn's Klubbmästerskap för juniorer togs hem av Elis Leinerud. Som enda startande...

Mer information

SFK SPINN

Swish nr 123 056 5879
Bankgiro nr 5661-4811