Loppis i Hovmantorp – maj 2022

av | maj 7, 2022

Så kunde då äntligen Hovmantorpsdagen genomföras med bland annat bakluckeloppis, presentationer av föreningarna i bygden, visning av företag samt verksamheten hos räddningstjänsten och ambulansen.

SFK Spinn fanns naturligtvis också på plats, och då på den stora parkeringen vid östra infarten blan alla de andra knallarna. Vårt utbud bestod av fiskegrejer som medlemmarna hade städat fram ur sina gömmor och skänkt till klubben, vilket visade sig vara en hel del. Vi hade också en båt på plats samt ett info-blad som lämnades ut där vi i korthet presenterade vår fiskeklubb.

Pelle Andersson och undertecknad var de som ansvarade för att vi fick mesta möjliga betalt för våra grejor. Nu var det så att det även låg i vårt intresse att grejorna skulle säljas, så ibland förekom det även att köparen tyckte att vi ville ta för lite betalt, så då jämkade vi och därmed var alla glada och nöjda.

Pelle och jag kunde vid loppisens slut konstatera att det endast fanns lite ”smulor” kvar att sälja. Med andra ord så var vi och förhoppningsvis alla våra köpare nöjda med dagen.

//Tore