SFK Spinn’s tävling Stor fisk 2022 från övriga vatten.

av | okt 20, 2022

Tordagen den 22 september var vi på det årliga klubbfisket i Kalmarsund. Fisket var segt men tillslut högg en riktigt fin abborre på Patrik Wilhelmssons spö och den var 47cm och vägde 1810gram.

Tisdagen den 12 juli skulle återigen de grövre abborrarna i Kalmarsund jagas. Fisket var segt i det fina vädret men så till slut kom det där förlösande hugget….. Det var Simon Isaksson som höll i spöt när en otroligt fin abborre på hela 52 cm klev på. Drömgränsen 2 kg var ytterst nära att nås, men inte riktigt då vågen stannade på 1,94 kg. Grattis Simon!!!

Niklas Isaksson fiskade i Kalmarsund onsdagen den 6 juli, och då efter abbborre. Det gick bra med fem abborrar i båten där den största var 47 cm och vägde 1,46 kg.

Torsdagen den 16 juni åkte Simon, Niklas och Tore Isaksson samt Patrik Wilhelmsson till Kalmarsund för att fiska abborre, och då förhoppningsvis grov sådan. Det resulterade totalt i 18 fina abborrar i de två båtarna, med topp på 45 cm. Patriks längsta abborre saknade någon enstaka mm för att också mätas in till 45 cm, medan ”klanen Isaksson” lyckades ta varsin på 45 cm.

Fredagen den 29 april var Kjell Engström på en sjö någonstans här i södra delen av landet och vertikalfiskade. Det gick alldeles förträffligt bra då fångsten blev en gös på hela 84 cm och 6,37 kg. Grattis till en fin fisk!