SFK Spinn’s tävling Stor fisk 2022 från sjön Rottnen eller Kalv

av | okt 20, 2022

Söndagen den 4 september hade SFK Spinn klubbmästerskap i spinn, vertikal och trolling. Då hade Kjell Engström lyckan att landa ett flertal gösar vid vertikalfiske. Störst av de alla var detta fina exemplar på 77 cm.

Vid klubbens tävling Gösadraget den 5 juni tog Björn Nordgren i Team Bottenskarap en mycket fin gös. Den togs med vertikalmetoden och mättes till 76 cm, vilket oxå visade sig vara tävlingen längsta gös.

 

Kjell Engström spinnfiskade efter abborre på Rottnen söndagen den 17 juli, och det gick riktigt bra. Det blev en fin pjäs på 42 cm.

Onsdagen den 29 juni var Crille Fransson på Rottnen och trollingfiskade efter gös. Det gick rätt så bra med några hyvsade fiskar i båten, men så i sena kvällstimmen högg då denna gädda på hela 106 cm.

Roland Hermansson trollade på Rottnen den 18 juni och fick då en fin abborre på 38 cm.

Tävlingen Gösadraget avgjordes söndagen den 5 juni och då lyckades Team Areco med att ta en fin gädda. Det var Pelle Andersson som vid trolling var den som tog spöt och lotsade fisken till båten. Den mättes till 93 cm.

Den 29 maj trollade Crille Fransson på Rottnen, och lyckades då lura en gös på 69 cm till hugg.

Kjell Engström var på Rottnen och på vertikal tog en gös på 67 cm. Det hela hände sig den 29 maj.

Lördagen den 26 mars tog Bitte Paulander en abborre på 36 cm vid spinnfiske på sjön Rottnen. Som ny medlem i klubben var det hennes första bidrag till tävlingen ”Stor fisk”.