SFK SPINN’s verksamhet 2022

av | jun 18, 2022

Ta dig lite tid och gå igenom vår hemsida – förhoppningsvis hittar du då intressanta aktiviteter och erbjudande som vi planerat. 

Vi har en fantastiskt fin klubbstuga och ett eget klubbvatten med inplanterad regnbåge. Vi arrangerar tävlingar i form av klubbmästerskap och kommunmästerskap för medlemmarna. Gösadraget samt Abborraspinnet är öppna tävlingar som vi genomför på sjön Rottnen. Utöver detta fixar vi med medlemsaktiviteter där vi besöker vatten för fiske efter abborre och gädda, samt regnbåge och öring i strömmande vatten. Vi har även för första gången i år varit i Danmark och fiskat stör. Då kan vi tala ”stor fisk”.

Vi har tidigare i år haft en klubbafton där vi gästats av Cityfiske, som presemterat nyheter när det gäller utrustning och tekniker vid fiske efter abborre och gös. Eventuellt kan även hösten innehålla en föreläsning i det fall vi hittar något intressant ämne eller forum. För vidare info gällande denna punkten så kommer den att finnas här på hemsidan.

Är du inte medlem men tycker att det verkar intressant, hör då av dig till Tore Isaksson via SMS 070-573 1009 eller mail tore.isaksson48@gmail.com

Välkommen som medlem i SFK SPINN!