Verksamhetsinformation SFK Spinn 2022

av | maj 22, 2022

Det är vår egen klubbstuga som ligger vid sjön Rottnen. Här hjälps vi åt med att fixa så att stugan och dess omgivning är i fint skick. Vi har också här de flesta aktiviteterna såsom möten, klubbträffar, föreläsningar mm. Som medlem har du också möjlighet att hyra stugan för egna aktiviteter. Vid intresse kontaktar du någon av de stugansvariga, vilka är Pelle Andersson 070-609 2250, Tore Isaksson 070-573 1009 och Roland Hermansson 070-594 0806.

Medlemmar har också möjligheten att använda sig av klubbens roddbåt som finns vid stugan. Är du intresserad av att disponera nyckel så att du kommer åt klubbstugans altan samt tillbehör till båten ska du kontakta stugansvarig.

Den årligen återkommande vårstädningen vid klubbstugan är lördagen den 30 april kl 10.00. Då är du välkommen med en hjälpande hand, och så har vi naturligtvis också lite socialt umgänge vid fikat och grillet som det bjuds på.

Sandbäcksdammarna

Det är vårt klubbvatten som i närheten av Hovmantorp ger medlemmarna möjligheten att fiska efter regnbåge. Metoderna som tillåts är flugfiske och spinnfiske under sommaren, medan vintern erbjuder pimpelfiske från is. Vår målsättning med Sandbäcksdammarna är att du ska uppleva ett klubbvatten med bra kvalitet när det gäller fisk och naturupplevelser.

Löpande utförs det arbeten som att röja vegetation för att ytterligare förbättra trivseln. Under 2018 påbörjade vi ett reduktionsfiske till vilket klubben köpte in två ryssjor/bottengarn. Klubben har med Sveaskog ett arrendeavtal som omfattar Stora, Lilla och Tredje Sandbäcksdammen.

Villkor och förutsättningar för fisket i vårt klubbvaten finner du här på hemsidan under fliken ”Sandbäcksdammarna”.

Lördagen den 2 april kl 10.00 är du välkommen att hjälpa till med vårstädningen vid vårt klubbvatten. Efter ett par timmars arbete är det dax för lite prat över en grillkorv som klubben bjuder på.

Kontakta gärna Roland Hermansson eller Tore Isaksson när det gäller frågor om vårt klubbvatten, eller det arbete som vi har att göra där. Roland har tel 070-594 0806 och Tore har tel 070-573 1009.